19. La fira de Sant Isidre! 14 de maig de 2016Som la classe de cinquè i aquest curs hem estat molt enfeinats creant una cooperativa escolar des de zero. Ha calgut fer tots els documents necessaris i seguir els processos d’assemblea i votacions per a coses com triar el nom, el logotip, els estatuts i altres coses.
Tot això us ho vam explicar a la presentació per l’escola que vàrem fer al gimnàs, i ara us presentem el resultat final d’aquesta tasca, el dia de la venda dels nostres productes a la 44ena Fira de Sant Isidre de Viladecans!
La diada va anar molt bé, ens vam dividir en cinc grups: taronja, verd, groc, blau i vermell. Cadascun dels grups tenia tasques rotatòries com; publicitat, tresoreria, venda a l’estand i participar a les activitats lúdiques de seguretat vial i rugby.
Ens vam haver d’esforçar en no oblidar-nos res, ja que l’estand i tots els elements decoratius com les falques i publicitaris com els fulletons es portaven de l’escola i calia muntar-ho tot el mateix dia. Quins nervis!
Finalment us hem de dir que vam vendre molts i molts productes! Fins i tot va venir l’alcalde de la ciutat a felicitar-nos i ens vam fer una foto de record amb ell. Les altres escoles que participaven: Can Palmer, El Garrofer i la Montserratina; ens van fer una competència important perquè els seus productes també tenien molta qualitat però va ser divertit tenir-los a prop i vam fer molts amics.